Refan
ЕТАЖ 1
РАБОТНО ВРЕМЕ: 10:00 - 20:00
от Понеделник до Неделя

Website: www.refan.net
E-mail: refangb@gmail.com
Телефон: 066 988 698
Квадратура: 35m²
През  последните години фирмата утвърждава на българския и на международния пазар собствена търговска марка “РЕФАН”, под чието име предлага продукцията си в България, Европа, Африка, Близкия и Далечния изток.

Фирмата задоволява потребностите на клиентите  си чрез голямо разнообразие от продукти, богати на природни формули: СПА козметична серия с морски продукти, натурални ръчно – изработени ароматерапевтични глицеринови сапуни, ароматерапевтични бутикови свещи, ароматерапевтични соли за вана с етерични масла и минерали и микроелементи от Мъртво море, масла за вана и масаж. И естествено огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на различни парфюмни продукти: дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води.

Продуктите  на „Рефан” се базират на високо-качествени натурални съставки, доставени от световно-известни производители;
Фирмата е разработила и прилага система  за контрол на качеството в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001:94, сертифицирана от немската фирма TUV през ноември 2001 г. и актуализирана  през 2006 съгласно новия стандарт ISO9001:2000; разполага и с GMP доклад (за добра производствена практика).

На 25 март в МОЛ Габрово отвори врати и най-новият фирмен магазин от веригата "РЕФАН". Той е разположен на площ от 35 кв.м. и в него ще откриете пълната гама продукти произвеждани от фирмата. Магазинът се намира на 2 етаж и е с работно време от 10-20ч. всеки ден. Тук нашите високо квалифицирани консултанти ще ви дадат компетентна информация относно продуктовата гама, за да улеснят изборът Ви.