Магазини / МОДА /

Sport Depot

Sport Depot
ЕТАЖ 2
РАБОТНО ВРЕМЕ: 10:00 - 20:00
от Понеделник до Неделя

Website: www.sportdepot.bg
E-mail: shop.gabrovo@sportdepot.bg
Телефон: 0893 621 688
Квадратура: 254,68m²
Sport Depot е най-голямата верига магазини за спортни стоки в България. Единственото място, в което могат да бъдат намерени над 30 000 спортни стоки за всички спортове, измежду повече от 100 световно известни марки. Изключителното разнообразие и най-добрите цени на спортни стоки в България правят магазините любимо място на всички, когато става въпрос за пазаруване на спортни стоки.

В Спорт Депо ние искаме да направим Вашето пазаруване по-забавно, по-приятно и да изживеете 100% емоция!

Ние сме част от една от най-големите спортни вериги в Европа - SPORT 2000. С навлизането на световния гигант в България клиентите осезаемо усещат промяната и световното качество. Това е нов етап от развитието на пазара на спортни стоки в България, който превръща Sport Depot в безспорен лидер на пазара на спортни стоки.

Нашите основни цели: 100% спорт 100% емоция 100% гаранция за качество 100% страст 100% разнообразие.

Клиентите на Спорт Депо са отбора на безапелационните победители, когато става въпрос за пазаруване на спортни стоки в България. За всички, които искат да спортуват с удоволствие и в същото време да печелят от първокласната бонус програма за лоялни клиенти, магазините на SPORT DEPOT са идеалното решение – всичко за спорта под един покрив измежду повече от 100 световно известни марки.

Ние предлагаме:
• Най-добри цени на спортни стоки в България без конкуренция
• Магазини във София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ловеч, Габрово

• Оnline пазаруване на www.sportdepot.bg

• 100% информираност: получавате актуална информация за нови продукти, промоции и изгодни предложения всеки сезон. Получавате първокласна консултация и полезна информация при избора на Вашите спортни стоки във всеки от нашите магазини.

Заповядайте в нашите магазини за да се информирате и съпоставяте, да разгледате най-новото и най-доброто от света на спорта и да вземете Вашето най-изгодно решение. Ние се стремим нашите магазини да завладяват със спортния си дух. Те изразяват нашата култура да живеем по-здравословно, да практикуваме различни видове спорт, формират отношението ни към бъдещето, хората, околния свят. С нашите стоки искаме Вие и Вашето семейство да сте активни, здрави и атрактивни и да получите всичко на най-добрите цени!

SPORT 2000 е една от най-големите спортни вериги в световен мащаб. Разполага с повече от 4000 обекта в 23 страни и оборот от над 5 млрд. евро годишно. Общата търговска площ възлиза над 1 600 000 кв. м
SPORT 2000 избра не случайно Спорт Депо за свой партньор в България. През последните няколко години Спорт Депо се разрастна значително, наложи се в национален мащаб като най-големия доставчик на спортни стоки. Същевременно изгради имиджа си на истинските спортни магазини и успя да добие доверието на клиентите на пазара на спортни стоки.

SPORT 2000 е изключително популярна в Европа, като от десетки години е сред лидерите на пазара на спортни стоки. В портфолиото на SPORT 2000 са включени търговски марки като Adidas, Puma, Reebok, Asics, Salomon, Wilson, Head, Fisher, Speedo и др. Също така се предлагат и екслузивни марки специално разработени от SPORT 2000, които допълват продуктовата селекция в основните направления: хардуер – фитнес уреди и спортни стоки, туристически стоки, спортни дрехи и обувки, лайфстайл облекла, колективни спортове.

Австрия, Белгия, Хърватска, Финландия, Франция, Италия, Германия, Гърция, Ирландия, Испания, Швеция, Великобритания са само част от държавите, в които марката е добре позната и с добри пазарни позиции. Компанията е основана през 1988 г. като доставчик на спортни стоки a днес 20 години по-късно марката е най-предпочитаният спортен магазин в цяла Европа.

Магазините под знака на SPORT 2000 са уникални със своята визия и дух, създават приятна за пазаруване обстановка и предлагат разнообразен избор измежду световно известни марки.