Вкусът на лятото в Пикадили с “Месец на плодовете”

Водещата търговска верига предлага изобилие от сезонни плодове на атрактивни цени.

От 8 юли 2010 г. в супермаркети Пикадили започва „Месец на плодовете”, в рамките на който ще се предлагат на атрактивни цени всички летни плодове - дини, пъпеши, кайсии, нектарини, малини, ягоди, череши, грозде, круши. Най-вкусните дарове на сезона, в цялото си изобилие, ще бъдат достъпни за всички, които искат да се насладят на плодовите изкушения, като поддържат добрата си форма и се хранят здравословно. През месец юли разнообразието от плодове е огромно, а съдържащите се в тях полезни вещества (витамини, минерали и микроелементи, биофлавоноиди, етерични масла и есенции) ги правят особено ценни за здравето. Летните месеци са подходящи и за разтоварващи диети, в които плодовете са основен елемент.

За да насърчи клиентите си, които искат да заложат на здравословното хранене, Пикадили им предлага и рецепти за различни плодови блюда. Така всеки, който пазарува сезонни плодове на стойност 3 лева, има възможност да закупи книгата „70 леки плодови десерта” на изключителната цена от 1,99лв.

„Месецът на плодовете” продължава и в ефира с “Часът на Пикадили” по радио FM . Радио играта дава възможност на всеки слушател и почитател на търговската верига да спечели ваучер на стойност 30 лв за пазаруване в Пикадили ако отговори правилно на въпросите свързани с плодовете. Играта се провежда всеки делничен ден в периода 9 - 16 юли, от 11.00 до 12.00 часа.

Сподели