Книжарница Хеликон организира

За 1-ви април от 18.00 ч. ВИП - книжар в Габрово ще бъде Николай Дачев, Работил като кмет на града от 1995-1999-та година. Понастоящем е експерт по местно самоуправление, публична и стопанска администрация. Освен като публична личност от политическото пространство, г-н Дачев е известен с чувството си за хумор и разказваческите си способности.

За 2.04.2011г., от 17:00 часа ще гостуват деца от първи до пети клас и деца от шоу-балет "Магия" с ръководител Александър Белков. Ще има малко-голямо четене, от малки и големи на любими детски книжки, както и викторина с въпроси за любими детски герои. Викторината ще води Силвия Чобанова от Драматичен театър "Рачо Стоянов", която ще се превъплъти в ролята на ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ.

За 20.04.2011., Денят на книгата, от 11.00-20.00ч. Христофор Михайлов - цигулка, ще изпълни няколко барокови произведения от родната на Сервантес - Испания и родината на Шекспир - Англия.Силвия Чобанова и Милен Вангелов - актьори от габровския Драматичен театър, ще четат и играят сцени от известни класически произведения на горепосочените автори.

Сподели